vandenb.com // Walter van den Berg


Wanstaltig dronken

Vorig jaar was ik lezer bij de leesclub van Joost de Vries, op het Dasmag-festival. Op dat festival worden op één avond 30 leesclubs over heel Amsterdam georganiseerd, op spannende locaties, en er is een ‘eindfeest’ in (dit jaar) Roest. Mijn lezer zijn bij Joost, vorig jaar, had allerlei voordelen: ik kreeg het boek van Joost in de bus terwijl het officieel nog niet uit was, ik kon een keer zien hoe zo’n leesclub eruit zag, en er was een feestje na. Bovendien werd Joosts club in de oude werkkamer van Harry Mulisch gehouden. Ik verbaasde me over de intelligente vragen die werden gesteld, en bij de aanvang van het feestje was een van de schrijvers (niet Joost) zo dronken dat hij een taxi ingedragen moest worden. Een bijzondere avond dus.
Dit is reclame voor mijn eigen leesclubavond op het nieuwe Dasmag-festival. Als je Van dode mannen win je niet nog niet hebt gelezen (heel veel sterren, ballen en lof gekregen) én je wil graag zo’n avond meemaken, kan je je nog inschrijven. Je krijgt een boek thuisgestuurd, samen met wat hippe merchandise van Dasmag, je kan een paar uur intelligente (of minder intelligente) vragen aan mij stellen op een vast spectaculaire locatie, en daarna kan je feesten tussen schrijvers die wanstaltig dronken worden (dat ga ik niet zijn, maar ik beloof minstens één wanstaltig dronken schrijver).

14 mei 2014 | Categorie:

Mijn roman Schuld was genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2017.

Schuld was ook Boek van de Maand februari 2016 bij De Wereld Draait Door. Koop 'm bij je favoriete boekhandel.

Online kopen? De boeken van mijn uitgever, Das Mag, staan niet op bol.com (en terecht). Maar je lievelingswinkel heeft vast een webshop, google erop. En anders is ie in de webshop van mijn leuke uitgever te bestellen.

Op de hoogte blijven?

Zo'n weblog is natuurlijk maar ouderwets. Wat u ook kunt doen: inschrijven voor de nieuwsbrief. U krijgt dan met enige regelmaat een update in uw mailbox, mét extra gezelligheid.

Gerelateerd


Geen gerelateerde postjes gevonden.


alles © Walter van den Berg.