vandenb.com // Walter van den Berg


Planeet vandenb

1.

Ik kan het niet laten excuses te maken voor vallende stiltes alhier, al schrijft de weblogwet anders voor. Dus: sorry hoor! Maar ik had dingetjes te doen zoals jarig zijn enzo.

2.

Mijn verjaardag was briljant. Dankjewel voor alle mensen die me per sms, mail en hyves feliciteerden, en dankjewel Robin, want oh. (Robin heeft me belachelijk enorm geweldig getrakteerd op van alles.)

3.

Banjer moet zijn tanden poetsen. Of erger: ik moet Banjers tanden poetsen. Omdat Banjer al een ouder hondje is, bleek zijn gebit een beetje waardeloos te zijn, dus de dierenarts heeft vier kiezen getrokken en de rest moet goed schoongehouden worden.
Het erge is: hij denkt nu dat ik een hekel aan ‘m heb. Hoe kan mijn baas nog van me houden als ie me dit aandoet?

4.

Ik heb Robin beloofd dat ik tot 1 december geen chocolade kruidnoten meer koop. Ik was alweer ernstig verslaafd: ik at zo’n anderhalve zak per dag weg. Ik heb me nu al een week aan die belofte gehouden, zo’n beetje. Ik ben trots op mezelf.

5.

Mark is dood.
Dat zet al het voorgaande wel even in perspectief. Hatsee.
Ik weet niet hoe het ging met het vriendinnetje dat ie in Argentinië had, of dat nog aan was — en zo ja, hoe gaat het dan met haar? Dat zijn dan van die dingen waar ik een beetje aan blijf denken.

Mark, je was een held. Een echte hacker.

22 september 2008 | Categorie:

Mijn roman Schuld was genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2017.

Schuld was ook Boek van de Maand februari 2016 bij De Wereld Draait Door. Koop 'm bij je favoriete boekhandel.

Online kopen? De boeken van mijn uitgever, Das Mag, staan niet op bol.com (en terecht). Maar je lievelingswinkel heeft vast een webshop, google erop. En anders is ie in de webshop van mijn leuke uitgever te bestellen.

Op de hoogte blijven?

Zo'n weblog is natuurlijk maar ouderwets. Wat u ook kunt doen: inschrijven voor de nieuwsbrief. U krijgt dan met enige regelmaat een update in uw mailbox, mét extra gezelligheid.

Gerelateerd


Geen gerelateerde postjes gevonden.


alles © Walter van den Berg.