vandenb.com // Walter van den Berg


Planeet vandenb

1.

Mijn badkamer is nog nooit zo schoon geweest. Maar dan echt: mijn badkamer is nooit zo schoon geweest.
Oud-collega en vriendin B. stuurde een mailtje toen ik vroeg of iemand een goeie hulp in de huishouding wist: ja, dat wist ze — zijzelf.

Randjes waar ik van dacht dat ze nooit meer schoon zouden worden zijn nu schoon en er staat een emmer in mijn keukenkastje met een schokkende hoeveelheid schoonmaakmiddelen: ik heb een pro in huis gehaald.

B. zoekt klanten, dus laat het me weten als u nog iemand zoekt.

2.

Nu-collega N. heeft een laptop en die laptop heeft zijn beste tijd gehad. Het scherm vertoont van tijd tot tijd zwarte vlekken, en als ie de machine aanzet, moet ie het scherm eerst aan de achterkant masseren om uberhaupt iets in beeld te krijgen.
Het masseren ziet eruit als liefkozen.
Ik hou van mijn macbook, maar ik probeer me ervan te weerhouden in het openbaar zulke uitingen van genegenheid te vertonen.

3.

Sinds ik weer werk, heb ik ook weer last van normalemensendingen als zin in vakantie. En oh wat heb ik zin in vakantie. Met Robin op het strand hangen en boeken lezen en in de zee duiken en alles.

4.

In het kader van de boekenweek (thema dit jaar: dieren) schrijf ik voor het Vara tv magazine een stukje over mijn favoriete dier, en na wat rondklikken ontdekte ik dat Banjer zijn profiel van de datingsite nog steeds heeft aangehouden. Alsof ie van plan is om nog weg te gaan. Ondankbare hond.

23 februari 2009 | Categorie:

Mijn roman Schuld was genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2017.

Schuld was ook Boek van de Maand februari 2016 bij De Wereld Draait Door. Koop 'm bij je favoriete boekhandel.

Online kopen? De boeken van mijn uitgever, Das Mag, staan niet op bol.com (en terecht). Maar je lievelingswinkel heeft vast een webshop, google erop. En anders is ie in de webshop van mijn leuke uitgever te bestellen.

Op de hoogte blijven?

Zo'n weblog is natuurlijk maar ouderwets. Wat u ook kunt doen: inschrijven voor de nieuwsbrief. U krijgt dan met enige regelmaat een update in uw mailbox, mét extra gezelligheid.

Gerelateerd


Geen gerelateerde postjes gevonden.


alles © Walter van den Berg.