vandenb.com // Walter van den Berg


Een lijstje van de betere webwinkels

Wil je graag een exemplaar van Van dode mannen win je niet online bestellen? Dat kan altijd bij Bol.com, en ik ben blij als je mijn boek wilt lezen, maar Bol.com zorgt er ook een beetje voor dat mijn boek (en heel veel andere boeken) slecht wordt ingekocht door de gewone boekwinkels. En potdorie, ik wil graag bij de boekwinkels liggen. Die gewone boekwinkels hebben meestal een webshop. Als je daar je boeken koopt, heb je ze net zo snel in huis als wanneer ze van Bol.com vandaan komen.

Ik heb zelf altijd het beeld gehad dat alle boeken ter wereld in een grote hal van Bol liggen, maar die boeken bestellen zij bij het Centraal Boekhuis zodra jij die boeken bij hen bestelt. Net zoals het bij de webshops van echte boekwinkels gaat, dus.

Hier een redelijk willekeurig rijtje van links naar webshops die mijn boek hebben. Als jij je eigen boekwinkel wil sponsoren, google daar dan op.

2 oktober 2013 | Categorie:

Mijn roman Schuld was genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2017.

Schuld was ook Boek van de Maand februari 2016 bij De Wereld Draait Door. Koop 'm bij je favoriete boekhandel.

Online kopen? De boeken van mijn uitgever, Das Mag, staan niet op bol.com (en terecht). Maar je lievelingswinkel heeft vast een webshop, google erop. En anders is ie in de webshop van mijn leuke uitgever te bestellen.

Op de hoogte blijven?

Zo'n weblog is natuurlijk maar ouderwets. Wat u ook kunt doen: inschrijven voor de nieuwsbrief. U krijgt dan met enige regelmaat een update in uw mailbox, mét extra gezelligheid.


alles © Walter van den Berg.