vandenb.com // Walter van den Berg


Meta: feeds

13 maart 2010

Voor de mensen die vandenb.com via een feed lezen: heel waarschijnlijk ga ik mijn feed verhuizen naar feedburner, want een van de manco’s van rss is dat je niet kan zien hoeveel mensen je op die manier lezen; met feedburner kan dat wel. En ja, ik vind statistieken af en toe best belangrijk.
Gevaarlijk aan het verhuizen: als je mensen vraagt hun feedreader aan te passen, haken er vast wel wat lezers af. Maar ja, enzo.
Ook voor de mensen die mijn site nooit meer in vol ornaat bekijken: vandaag heb ik mijn delicious-account weer op de voorkant gezet, en daar link ik (vooral voor mezelf) naar dingen die ik leuk of boeiend of nerdig vind (en dat gaat bij mij in vlagen, heb ik al eens gemerkt). Die links komen niet door in de feed, maar je kan je natuurlijk ook op die feed abonneren.
Mochten feedlezers iets over bovenstaands te melden hebben (‘Feedburner is van de duivel!’), kom eens gezellig binnen en laat een reactie achter. Ik waardeer u: ik lees zelf al mijn weblogs in Google Reader. Wij zijn familie. Echt.


U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Dit artikel is geplaatst op 13 maart 2010, in de categorie Meta.

Hiervoor/hierna

Hiervoor geplaatst:

Hierna geplaatst:

Meer lezen?

Er staat een inhoudsopgave met alle stukjes voor u klaar.

Statistieken worden bijgehouden door Google Analytics, maar ik heb geen idee waar ik eigenlijk naar kijk.