vandenb.com // Walter van den Berg


Banjer is gay

9 december 2008

Banjer is gay.
We hebben een tijdje gedacht dat ie dominant naar andere mannetjes was, dat ie ze daarom wilde, nou ja, bestijgen, maar het is zijn gayness.

Robin doet zijn stem (dat heb je, met huisdieren, dat je als mens de stem van je dier moet doen, want die beesten moeten toch iets zeggen), en dat doet ze precies goed: hij klinkt een beetje als een mietje, met veel verontwaardigde nou!‘s.

Hij kan bewonderend naar zichzelf in de spiegel kijken, daarbij zijn allercuteste houding aannemend. Hij vindt alle teefjes volkomen oninteressant, zelfs als ze loops zijn. En bij elk mannetje kwispelt ie een kort, ingehouden maar woest kwispeltje en probeert ze seksueel te benaderen. En echt seksueel — er is een reutje in de buurt die dat wel ziet zitten, een avontuurtje met Banjer, en dan zie je dat het geen kwestie is van dominantie. Het is lust.

Als het geregend heeft, blijft ie het liefst op het pad, want hij wil niet vies worden; als ie over een plas heen moet springen doet ie dat of ie er punten voor sierlijkheid voor gaat krijgen, en de ene keer dat ie achter een konijn aanging, remde hij toen dat konijn de struiken inschoot — ieuw, bosjes!

Banjer is gay, en wij hebben het volledig geaccepteerd. Jammer voor hem dat ie van vrijwel elke kerel een knauw krijgt. Honden zijn homofoben.


U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Dit artikel is geplaatst op 9 december 2008, in de categorie .

Hiervoor/hierna

Hiervoor geplaatst:

Hierna geplaatst:

Meer lezen?

Er staat een inhoudsopgave met alle stukjes voor u klaar.

Statistieken worden bijgehouden door Google Analytics, maar ik heb geen idee waar ik eigenlijk naar kijk.