vandenb.com // Walter van den Berg


Dingen waar ik dan weer niet zo blij van word

29 september 2008

1.

Mijn MacBook heeft De Barst. Gisteren klapte ik ‘m open in de bibliotheek en toen zag ik het: een barst in het plastic, op de plek waar het stootrandje van het klapdeel met het scherm op polsenplaat komt. (Deze zin zit aardig vol met zelfbedachte woorden.)
De Barst schijnt bijna normaal te zijn — ik had er al eens over gelezen en ik dacht, zoals ik altijd denk: dat overkomt mij niet.
Maar toch.

Waar ik dan ook niet blij van word: om kwart over negen, een kwartier na openingstijd, de Macwinkel bellen en dan 80 keer (ok, vijf keer) bellen en dan nog geen gehoor krijgen en er dan naartoe fietsen in de veronderstelling dat de winkel al vol klanten staat en er dus niemand op kan nemen, en dan ontdekken dat de mensen die er werken elkaar staan te vertellen hoe hun weekend was. Nou ja, ze namen in ieder geval gewoon de telefoon niet op. En dan ontdekken dat we het vooralsnog over de telefoon hadden af kunnen handelen, want het onderdeel moet eerst besteld worden.

2.

Een paar weken terug heb ik van alles opgezegd, omdat ik redelijk torenhoge vaste lasten had, en die vaste lasten heb ik een beetje afgetopt, en nu word ik gebeld door allerlei mensen dat het heel dom en onverstandig is om hun ding op te zeggen.
Flikker op!

3.

Ik wil nog iets noemen waar ik niet blij van word, want een genummerd lijstje met maar twee nummers is een beetje zielig.
Ach, als u nog iets weet.


U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Dit artikel is geplaatst op 29 september 2008, in de categorie .

Hiervoor/hierna

Hiervoor geplaatst:

Hierna geplaatst:

Statistieken worden bijgehouden door Google Analytics, maar ik heb geen idee waar ik eigenlijk naar kijk.