vandenb.com // Walter van den Berg


Een lezersonderzoek

12 april 2009

Kijk: ik wil wat meer gaan schrijven over dingen. Zoals over Murakami lezen. Of ik wil wat commentaar op het commentaar op twitter schrijven. Of ik wil vertellen waarom Watchmen in zijn soort een bijzondere film is. Dus: wat meer over media en cultuur. Dingen waar ik denk iets over te vertellen te hebben.

Maar ik vraag me af of ik dat hier ga doen of ergens anders. Oroep aan de paar lezers die ik nog overheb na de gloriedagen: kunt u vertellen waar u voor komt? Bent u teleurgesteld als er een nieuw postje staat en dat postje is niet een verhaaltje over een vervelende meneer die ik onderweg tegenkwam? Komt u hier voor de vintage vandenb: observaties en stukjes die nergens heengaan (maar dat wel heel goed doen), of vindt u het ook leuk om Mijn Mening Over Iets te lezen?

(later toegevoegd) Waarom ik het vraag: ik lees steeds meer (op Amerikaanse blogs zoals 43folders) dat een weblog met een omkaderde onderwerpkeuze interessanter is dan een weblog waar de ene dag iets over de konijnen van de uitbater te lezen is, en de andere keer een rant over iets politieks. Maak een weblog over konijnen, of een weblog over politiek. Vind een niche. En daar ben ik het wel een beetje mee eens.

Maar vandenb.com heeft natuurlijk een bepaalde geschiedenis; dit zal dus altijd óók de plek van de observaties en de liefdesverklaringen aan Robin blijven.


U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Dit artikel is geplaatst op 12 april 2009, in de categorie .

Hiervoor/hierna

Hiervoor geplaatst:

Hierna geplaatst:

Meer lezen?

Er staat een inhoudsopgave met alle stukjes voor u klaar.

Statistieken worden bijgehouden door Google Analytics, maar ik heb geen idee waar ik eigenlijk naar kijk.