vandenb.com // Walter van den Berg


Maandagochtend

1 september 2008

In mijn agenda heb ik voor de eerstkomende duizend jaar op maandagochtend ‘administratie en aquisitie’ gezet. Dat betekent dat ik de aanmaning van waternet (105,65) moet betalen en dat ik iets nieuws moet verzinnen om weer eens wat geld te verdienen.

Het ding is: ik vind inloggen bij de bank altijd zo kut omdat ik bang ben dat ik ga schrikken van wat ik zie. Dat er een onverwachte kostenpost langs is gekomen in het weekend van een paarhonderd euro of zo.
Dat weet ik liever niet, want wat niet weet, wat niet deert.

Dus dat administratiedeel laat ik nog even tot morgen wachten, en misschien dat ik later vandaag nog iets verzin om deskundologisch over te schrijven; terwijl ik zit te poepen of zo. Of af sta te wassen — mijn beste ideeën heb ik vaak wel tijdens de afwas. Als ik er langer over nadenk nu: tijdens het poepen gebeurt er nooit iets constructiefs in mijn hoofd.

(Kunt u het een beetje zien aan de informatiedichtheid van dit stukje dat ik me heb voorgenomen weer vaker te schrijven op uw lievelingsweblog? Een voornemen dat dus resulteert in stukjes als deze. Nou ja — dan weet u dat het niet altijd even makkelijk is, hè.)


U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Dit artikel is geplaatst op 1 september 2008, in de categorie .

Hiervoor/hierna

Hiervoor geplaatst:

Hierna geplaatst:

Statistieken worden bijgehouden door Google Analytics, maar ik heb geen idee waar ik eigenlijk naar kijk.