vandenb.com // Walter van den Berg


Wat u moet kijken als u een downloader bent

12 september 2008

Voor de moderne mens die zijn tv-series binnenslurpt via torrents en andersoortig piratengedrag:

1. Er zijn weer nieuwe seizoenen van een paar aanraders begonnen (van sommige circuleren pre-airs; dvd’s die aan recensenten zijn gestuurd en vervolgens uitgelekt): Dexter, Entourage en Californication.

2. Weeds is alweer bijna afgelopen en ik heb last van gemengde gevoelens: de vierde serie is heel goed, maar tegen het einde licht deprimerend, en verdikkie, ik wil lachen. Terwijl het deprimerende bereikt wordt met steengoeie televisie. Dat dan weer wel. Ach, fuck die gemengde gevoelens: Weeds is de beste sitcom ooit.

3. Gaat dat zien: Generation Kill. Een miniserie en al afgelopen, dus binnenhalen en achter elkaar door kijken. Briljant.

4. Waarom is Mad Men helemaal niet bekend bij nederlandse downloaders? Ik heb 1 episode gekeken, en alleen al de art direction is genoeg om te blijven hangen.

5. Van de maker van Six Feet Under: True Blood. De pilot is rommelig, de tweede aflevering smaakt naar meer. Het niveau van SFU wordt niet gehaald, maar het is goed vermaak.

Voor de nog-niet-downloadende mens: ik heb één invitation over voor tvtorrents, en de eerste die erom vraagt in het reactiedoosje, krijgt ‘m met 20 gieg aan krediet erbij, hatsee, mits er beloofd wordt die uitnodiging verstandig te gebruiken.
(Let op: mijn reacties zijn gemodereerd, dus als er nog niks staat, hoeft het niet te betekenen dat je de eerste bent.)


U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Dit artikel is geplaatst op 12 september 2008, in de categorie .

Hiervoor/hierna

Hiervoor geplaatst:

Hierna geplaatst:

Meer lezen?

Er staat een inhoudsopgave met alle stukjes voor u klaar.

Statistieken worden bijgehouden door Google Analytics, maar ik heb geen idee waar ik eigenlijk naar kijk.