vandenb.com // Walter van den Berg


Planeet vandenb

23 februari 2009

1.

Mijn badkamer is nog nooit zo schoon geweest. Maar dan echt: mijn badkamer is nooit zo schoon geweest.
Oud-collega en vriendin B. stuurde een mailtje toen ik vroeg of iemand een goeie hulp in de huishouding wist: ja, dat wist ze — zijzelf.

Randjes waar ik van dacht dat ze nooit meer schoon zouden worden zijn nu schoon en er staat een emmer in mijn keukenkastje met een schokkende hoeveelheid schoonmaakmiddelen: ik heb een pro in huis gehaald.

B. zoekt klanten, dus laat het me weten als u nog iemand zoekt.

2.

Nu-collega N. heeft een laptop en die laptop heeft zijn beste tijd gehad. Het scherm vertoont van tijd tot tijd zwarte vlekken, en als ie de machine aanzet, moet ie het scherm eerst aan de achterkant masseren om uberhaupt iets in beeld te krijgen.
Het masseren ziet eruit als liefkozen.
Ik hou van mijn macbook, maar ik probeer me ervan te weerhouden in het openbaar zulke uitingen van genegenheid te vertonen.

3.

Sinds ik weer werk, heb ik ook weer last van normalemensendingen als zin in vakantie. En oh wat heb ik zin in vakantie. Met Robin op het strand hangen en boeken lezen en in de zee duiken en alles.

4.

In het kader van de boekenweek (thema dit jaar: dieren) schrijf ik voor het Vara tv magazine een stukje over mijn favoriete dier, en na wat rondklikken ontdekte ik dat Banjer zijn profiel van de datingsite nog steeds heeft aangehouden. Alsof ie van plan is om nog weg te gaan. Ondankbare hond.


U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Dit artikel is geplaatst op 23 februari 2009, in de categorie Planeet.

Hiervoor/hierna

Hiervoor geplaatst:

Hierna geplaatst:

Statistieken worden bijgehouden door Google Analytics, maar ik heb geen idee waar ik eigenlijk naar kijk.