vandenb.com // Walter van den Berg


Planeet vandenb

21 juli 2008

1.

We zijn terug hoor! Parijs was mooi, maar er zouden iets minder toeristen rond moeten lopen (ja, ik ben me ervan bewust dat ik toerist was) en Fransen zijn ook niet echt leuk. Ik bedoel: we hadden op de laatste dag een ober die onze vorken van een afstandje op tafel gooide. Maar goed: we hebben het fijn gehad.
Foto’s staan hier.

Qua tips (dank daarvoor nog) zijn we naar het Palais de Tokyo geweest, en dat was inderdaad heel erg de moeite waard. We hadden de Mona Lisa zien hangen (een postzegel in een zaal vol met toeristen) in het Louvre, maar we waren veel meer onder de indruk van de dingen die we in het Palais zagen. En Robin had een esp-moment: vlak voor we er naar binnen gingen, zei ze dat ze het gevoel had dat ze aan het schrikken gemaakt zou worden, en dat klopte: er stond een apparaat dat glazen bollen tegen een stalen plaat schoot, onregelmatig, en schrikken was de bedoeling.

We zaten in een leuk appartement, een soort bed and breakfast zonder breakfast, omdat we ontbijten bij de uitbater zo pijnlijk vinden — gelukkig wist deze uitbater het ook pijnlijk te maken door ons in steenkolenengels uit te nodigen voor een kopje koffie. Wat we geweigerd hebben. Verdikkie, we gaan niet een uur besteden aan iets dat die man zelf ook niet wil.

2.

Vanochtend zag ik een auto een zijstraat uitkomen met een volle vuilniszak op z’n dak. Ik kan daar slecht tegen. Ik wou dat ik iemand was die daar hard om kon lachen.

3.

Ik heb mijn eerste generatie iPhone gpwnd en nu staat er de 2.0 software op jeej! Ik ben trots dat het me gelukt is en blij ook, want oh het is fijn.

4.

Ik moest nog iets vertellen maar ik ben vergeten wat.

5.

Door Robin ben ik Friends leuk gaan vinden, en ik ben er zelfs een beetje verslaafd aan geraakt. Nu probeer ik seizoen 9 down te loaden van tvtorrents.com, maar omdat het een serie voor mietjes is, seed bijna niemand ‘m. Sjies.
Wat wel meteen binnenkwam (want een serie voor echte mannen) is Generation Kill. Van de makers van The Wire.


U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Dit artikel is geplaatst op 21 juli 2008, in de categorie Planeet.

Hiervoor/hierna

Hiervoor geplaatst:

Hierna geplaatst:

Statistieken worden bijgehouden door Google Analytics, maar ik heb geen idee waar ik eigenlijk naar kijk.